📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Ja pierdole, kiedy przestaniecie z tym? Gdyby został pobity jakiś polak to gazeta gówniana i inne żydowskie media by nawet o tym nie wspomniały.
Zanim zaczniecie pierdolić na ten temat, to dowiedzcie się, co się stało a nie kurwa sugerujecie się jakimś tefałenem czy wyborczą
przepraszamy za zło na całym świecie. Polacy
Kurwa jak nie wiecie co zaszło na plaży i skąd wybuchła rozróba to zamknijcie dupska. Chodziło o to, że jeden z tych meksykańskich pedałów zaczął obmacywać Polkę. Gdy go odepchnęła to ją uderzył, więc wstawili się za nią kibice Ruchu. Nic by nie było, wszystko skończyłoby się pokojowo, ale jeden z tych brudasów wyskoczył do kibiców z kosą i ranił jednego. W mediach głównego nurtu pomijali tę część historii, i oczywiście kibole źli. Dobrze że nie pozwolili żeby jakiś brudas obmacywał naszą kobietę, jeśli ktoś ma inne zdanie to chyba myślą za niego media.
Ta ich kultura macho. Weszli na plaże myśląc, że nawyrywają dup na ich latynoski styl bycia. Chuja! Nie znaleźli głupiej, uwzięli się na pierwszą lepszą kobietę i dostali wpierdol. Proste. Ale nieee... Nawet w durnych komiksach lepiej pisać jacy to kibole źli, napastliwi i atakują niewinnych obcokrajowców. Kibice Ruchu Chorzów nie powinni być na plaży bo PLAŻA JEST DLA NORMALNYCH LUDZI. Ale mnie tym stwierdzeniem wkurwił prezydent Gdańska...
Emulator, kilka romów, pad bez analogów i zabawa na resztę życia!
Piękna postawa Polaków i to nie chodzi o to, że byli to kibice. Jakby akurat w tym momencie był tam zjazd dolnoślaskich grabarzy, albo małopolskich pielęgniarzy i to oni by spuścili wpierdol, to powiedziałbym to samo. Niech się się brązowe kurwy czy to meksykanie, czy to muzułmanie, czy to inna skurwiała nacja, że tu jest Polska, a nie jakiś spierdolony kurwidołek typu francja i swoje tradycje muszą zostawić w szambie, z którego przybyli, bo takie sytuacje będą się zdarzały częściej. a prezydentowi gdańska właśnie ta meksykańska parówa w dupę.
Sonal napisał/a:
Hahaha wszyscy up - nie róbcie z bydła honorowych obrońców kobiet. Stadionowe bydło i honor wzajemnie się wyklucza.
Natomiast Sonal i debilizm idą zawsze w parze.
hey latino, latino lover ))
Po seksie: każdy ubiera się sam...
Morał: nikt ci nie pomoże, kiedy już cię wyrucha
Dlaczego tępy chuj, który narysował ten obrazek z Polaków nie zrobił np. górali a z Meksykanów szczerbatych grubasów? Skłonność niektórych polaków do sadomasichizmu mnie zadziwia. A może to właśnie nie są Polacy tylko jakieś obce odpadki po wojnach i zaborach? Jak do kurwy nędzy można się tak bardzo gnoić?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów