📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
noty 10/10 dla kamerzysty
skok prawie wzorcowy gdyby nie to wybicie z progu, natomiast nagrywający 10/10
Zgadzam się noty dla operatora kamery 10 punktów. A teraz ocena skaczącej, za sam pomysł 10 points,za ubiór 10 points, jedyne co mnie zniesmaczyło to głowa za bardzo pochylona z ramionami do przodu co daje skutkiem uzyskania tylko 7 points.
Burek13 napisał/a:
Pewnie przeżyła bo skoczyła na nogi
Do basenu też tak robię🤣
Myślisz, że jak ktoś na łeb nie pierdolnie to przeżyje?
Pierdolnij tak na płytką wodę i wróć napisz komentarz
byluu napisał/a:
Myślisz, że jak ktoś na łeb nie pierdolnie to przeżyje?
Pierdolnij tak na płytką wodę i wróć napisz komentarz
Pierdolłem się do brodzika i żyje😛
Mogła się nadziać na tą latarnię, byłoby bardziej spektakularnie. Ale i tak 10/10 oraz nominacja do Oscara dla kamerzysty.
za co 10/10? za tę amatorszczyznę? skok na nogi i max punktów? pojebało was do reszty?
metyoo napisał/a:
za co 10/10? za tę amatorszczyznę? skok na nogi i max punktów? pojebało was do reszty?
Nie dla skoczka tylko dla kierownika kamery
TrzeciaPyraNaTaczce napisał/a:
Nie dla skoczka tylko dla kierownika kamery
czytaj więcej niż jeden komentarz i opisy filmów!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów