📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Coś pięknego gruba baba podnosiapska na policjantkę a tu jeb w ryj i odrazu zmienia się postawa z wściekłego wieloryba na poszkodowanego paszteta . Łap piwo
María López Fernando Rodríguez, poznaje po włosach
dulek93 napisał/a:
Coś pięknego gruba baba podnosiapska na policjantkę a tu jeb w ryj i odrazu zmienia się postawa z wściekłego wieloryba na poszkodowanego paszteta . Łap piwo
zara poleci kaszalot do lokalnej tv i bedzie pierdolic ze ja napadli a w ogole to body shaming i chuj
jak się bagieta wkręciła eheheh jWszystkim by tam zajebała nie tylko temu kaszalotowi i to wyjście w stylu : This is Sparta ))
Mexinator? Termimex? Na pewno nie termomix, na bank jej cipeusz w domu gotuje...
swampman napisał/a:
zara poleci kaszalot do lokalnej tv i bedzie pierdolic ze ja napadli a w ogole to body shaming i chuj
Jeśli to meksyk to nic takiego nie będzie miało miejsca
i od razu w płacz ten jebany wieloryb, zaraz zrobi z siebie ofiarę i będzie pierdolić jaka ta policja zła i nie dobra
Dali by jej pretekst to by wszystkich rozjebała... Widać że wie co robi i panuje nad sytuacją... Ciekawe co wyprawia w łóżku...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów