📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dziwi mnie czemu połowa z tych latynoskich strzelanin ma miejsce przy klubach albo innych ścierwoplacówkach gdzie rozlewana jest wóda, koks albo panienki. Ludzie kurwa nie dorośli do tego, żeby się dobrze bawić. Zresztą widać to po naszych Mietkowych i karynowych weselach, które są flagowym synonimem nonsensu gości i nierzadko gospodarzy.
"gdzie rozlewana jest wóda, koks albo panienki". Koks to chyba słowo klucz. To pewnie kolejne porachunki jakichś karteli bądź gangów.
Pierwzy spytał czy to napewno tu ale drugi nie potwierdził także nie wiadomo.
Wygląda na zabójstwo z broni maszynowej, takiej co naboje lecą jeden za drugim i nie trzeba za każdym razem naciskać tego jak mu tam cyngla?
Ten co stoi przed maską w momencie otwarcia ognia wyłapał kulkę, ale go to nie bardzo ruszyło.
Kula przeszła przez ziomka w białej koszuli, który stał przed samochodem, później przeszła przez ramię karka który akurat podszedł z głębi ulicy i uderzyła w asfalt za samochodem.
A to strzelanina nie jest wtedy jak przynajmniej 2 osoby do siebie strzelają?
Tu chyba egzekucja była...
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Tu chyba egzekucja była...
mam w dupie małe miasteczka
Ogladam z 5 raz i sie zastanawiam kto strzelał i z kąd
Déjà vu albo już pod tym klubem to raz się strzelali właściwie za tymi kratami wewnętrz, parę tygodni temu na sadolu było.
Ciekawy ten lokal XD
Ciekawy ten lokal XD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów