A tak to ją zostawił, dodatkowo uciekając jak frajer. Ją skroili, jego nie.
Reasumując, stracił dziewczynę i szacunek na dzielni.
I niestety tak widzę w większości dzisiejsza młodzież na ulicy. Pizdy w rurkach albo farbowane włoski lewaki. Ha tfu !
Pizda nie facet. Stał by w miejscu , oddał spokojnie wszystko, objął by dziewczynę i odszedł. Później ją pocieszając...
I niestety tak widzę w większości dzisiejsza młodzież na ulicy. Pizdy w rurkach albo farbowane włoski lewaki. Ha tfu !
Myślałem że ironia ale okazało się pierdolisz glupoty.
To jest meksyk i bardzo łatwo mógł wyłapać kulkę w łeb. I tak by jej nie obronił bo było ich dwóch z bronią, ale jestem pewny że ty byś im pokazał.
Myślałem że ironia ale okazało się pierdolisz glupoty.
To jest meksyk i bardzo łatwo mógł wyłapać kulkę w łeb. I tak by jej nie obronił bo było ich dwóch z bronią, ale jestem pewny że ty byś im pokazał.
oho pizda alert
nigdy!!!
powinni tam zabijać przestępców, taki to wylezie i znowu będzie robił to samo
za dużo tego ścierwa tam chodzi od meksyku po całe południe
Pizda nie facet. Stał by w miejscu , oddał spokojnie wszystko, objął by dziewczynę i odszedł. Później ją pocieszając...
I dostał kulę w łeb, niech się młoda cieszy, że ona nie dostała. Ty chyba pierwszy raz na sadolu jesteś i pierwszy raz oglądasz filmik za tamtych rejonów.
Zacytuje jeszcze raz siebie " Stał by w miejscu , oddał spokojnie wszystko, objął by dziewczynę i odszedł. Później ją pocieszając... "
Czy tam imbecylu jest napisane żeby jej bronił ? Przeczytaj qrwa jeszcze 3 razy i nie wkładaj mi w usta słów których nie napisałem.
Pizdo dodatkowo piszesz że ja by im pokazał... Tak napisałem? NIE qrwa ! To jedynie wytwór twojego zjebanego łba pecie !
I dostał kulę w łeb, niech się młoda cieszy, że ona nie dostała. Ty chyba pierwszy raz na sadolu jesteś i pierwszy raz oglądasz filmik za tamtych rejonów.
Właśnie oglądam wszystkie takie filmiki. I Jak klient jest spokojny, odda fanty po dobroci, to mu dają spokój.
A na Sadolu, to jestem więcej lat niż ty, więc następny twój argument z dupy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów