Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Meksykański peeling. Skutecznie usuwa zrogowaciałyk naskórek. I pory

Kamerzysta i komentator w jednym jakby narzekał. > Kurdeee, znowu musiałem zostać po godzinach w robocieee, przez jakiegoś puta madreee<
smc napisał/a:
Sk🤬ysyny.
Oni, jak żółtki nie mają empatii...
uznali ich za część rasy żółtej
stary podział na czetry kolory jest już nie aktualny i nie ma czerwonego
widocznie pasują do sowjej żótej rasy

smc napisał/a:
Sk🤬ysyny.
Oni, jak żółtki nie mają empatii...
Przecież na pierwszy rzut oka widać że to drogowcy, nie mieli białej farby to użyli Wojtka bo był pod ręką.
leonidkacap napisał/a:
nie wierze że jeszcze za to zapłacił
Za darmo nic nie ma. Musiał zapłacić albo zapracować.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie