📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Skurwiel naprawdę zdeterminowany, aż ciężko ogląda się.
Ło kurwa dobry zjeb żeby mieć aż taka depreche to juz chyba lepiej się powiesić.
Na końcu widać partnera w stroju policjanta. Mają chłopaki wyobraźnię.
Jakby był na prawdę zdeterminowany to wybrał by pewniejszy sposób na dokonanie żywota. Pedał chce jedynie się poważnie okaleczyć i co najważniejsze chce mieć publikę.
Szkoda go jak zeszłorocznego śniegu.
Fajnie naśladuje głos kaczora donalda
Powinni mu założyć opaskę uciskową na szyję, a nie stać i się patrzyć. Jeszcze przeżyje
Myślałem że to kolejny zwykły stracony dzień a tu taka radosna nowina śmierdzący pedalec się wykańcza jeszcze w sposób cieszący oko czekam na kolejne filmy jemu podobnych cweluchów.
W Meksyku jak sobie sam nie poderżniesz gardła, to prędzej czy później ktoś inny to zrobi.
Słabo się ciął, jak się podetnie tętnicę to światło gaśnie w kilka chwil. Ale pedał to pedał, chciał ale się bał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów