📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 8:57
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:10
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wyekstrahowany ostatni ułamek sekundy życia czyli właśnie ten słynny moment kiedy całe życie przelatuje przed oczami do punktu wyjścia, do punktu poczęcia...
Pan chyba uderzył nie w tą strone... Do warsztatu z drugiej strony.
Gdyby walił przodem raczej by przeżył a miał peszka że uderzył najsłabszą stroną samochodu
Rozjebał mnie przejeżdzający kierowca zatrzymał się i "może pomóc...... Aaaa chuja tam jade dalej.... "
silwerbalk napisał/a:
Rozjebał mnie przejeżdzający kierowca zatrzymał się i "może pomóc...... Aaaa chuja tam jade dalej.... "
Zwolnił, cyknął fotkę i pojechał. Tu nie ma co pomagać. Tu można co najwyżej zajebać portfel i zadzwonić po śmieciarkę.
Widać ze spawane z kilku bo normalne auto by się nie złamało na takim słupie
Ewentualnie mocno skorodowane
bronksy napisał/a:
Widać ze spawane z kilku bo normalne auto by się nie złamało na takim słupie
Osobiście widziałem prawie nowe auto, które pękło na pół po bocznym trafieniu w latarnie. Te się tylko zawinęło.
Jest już na HARDZIE dalszy ciąg ? Ciekawy jestem jak grubas wygląda
Wrestling1995 napisał/a:
Jest już na HARDZIE dalszy ciąg ? Ciekawy jestem jak grubas wygląda
Ja tam wolę fajne dupki, ale o gustach się nie dyskutuje.
Kiedyś z roboty chcieli mnie wysłać do Chihuahua w Meksyku, zapierałem się "rencami i nogami".
Koniec końców wysłali Hiszpana, co u nas robił.
Po powrocie opowiedział dialog z taxi z lotniska do hotelu.
Lądował w poniedziałek.
Driver - o w dobry czas pan trafił do nas .
Hiszpan- o a to dlaczego?
D- a mieliśmy bardzo spokojny weekend
H- o to świetnie!
D- dokładnie ! Tylko 17 ludzi zastrzelili...
Koniec końców wysłali Hiszpana, co u nas robił.
Po powrocie opowiedział dialog z taxi z lotniska do hotelu.
Lądował w poniedziałek.
Driver - o w dobry czas pan trafił do nas .
Hiszpan- o a to dlaczego?
D- a mieliśmy bardzo spokojny weekend
H- o to świetnie!
D- dokładnie ! Tylko 17 ludzi zastrzelili...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów