📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
gdyby ja tak pod choinka jeszcze znalezc...
-George Orwell
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
Napisałbym fap fap fap, ale admini usuną mi post, bo powiedzą, że to już nudne.. Ale co innego w tym przypadku zrobić?
@ToPrzecieżJa
Nie siedzieć na tyłku przed kompem, tylko wyjść na miasto i znaleźć sobie śnieżynkę
Nie siedzieć na tyłku przed kompem, tylko wyjść na miasto i znaleźć sobie śnieżynkę
Też bym chciał takie pudełko z trzema dziewczynami w środku. Bym je zakleił i postawił pod choinką, a potem na święta były by fajnie focie na harda
Wiem ze jest zajebista i w ogole, ale jakos mnie wkurwia. Nie umiem wytlumaczyc czemu.
Oddałbym za taki prezent całą wypłatę.
W sumie co ja pierdolę, przecież jestem bezrobotny.
Dziękuję premierze za cud gospodarczy i na święta życzę dołączenia do naszego grona, ludzi bezrobotnych.
W sumie co ja pierdolę, przecież jestem bezrobotny.
Dziękuję premierze za cud gospodarczy i na święta życzę dołączenia do naszego grona, ludzi bezrobotnych.
zaraz jakiś baran napisze, że za chude... zapraszam dwa filmiki wyżej dla takich kozaków.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów