Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Trafiła kosa na kamień, ja kibicuje białej staruszce, dlaczego? Bo czarni jak stado za swoimi idą w zaparte to mam być gorszy?!? Jebac czarnuchow za ich brak poszanowania do białych, gdyby nie my to by dalej pokurwiali między lepiankami z gówna.
ehhh... wydaje ci sie tylko zes taki rasista i kozak a nie roznisz sie niczym od zwyklej kolorowej kurwy. Dzialasz na zapisanych w cwiercmozgowiu wzorcach tylko zapominasz przy tym uzywac mozgu... jak zwykly jebany czarnuch
Jebać czarną ale chamstwo brak szacunku i starość ze zjebanym łbem to zaraz tego świata bez względu na kolor skóry .
4 razy to musiałem przeczytac zeby zrozumiec ale zgadzam sie w 100 %
ehhh... wydaje ci sie tylko zes taki rasista i kozak a nie roznisz sie niczym od zwyklej kolorowej k***y. Dzialasz na zapisanych w cwiercmozgowiu wzorcach tylko zapominasz przy tym uzywac mozgu... jak zwykly j***ny murzyn
4 razy to musiałem przeczytac zeby zrozumiec ale zgadzam sie w 100 %
Przepraszam ale byłem zajarać na balkonie i palce miałem wpizdu zamarznięte
Przepraszam ale byłem zajarać na balkonie i palce miałem wpizdu zamarznięte
luzik ^^ ogarnalem to sie liczy ^^
jebana stara kurwa. Jestem rasista do kurwa szpiku kosci ale ktois kto za ciebie odpierdala jakas robote zasluguje na minimum szacunku
Aaaaaa tam,pierdolisz pan.
jebana stara kurwa. Jestem rasista do kurwa szpiku kosci ale ktois kto za ciebie odpierdala jakas robote zasluguje na minimum szacunku
Ale Ty wiesz, że to może być demencja i na przykład *TFU* Twoja mama może zacząć się tak do Ciebie w którymś momencie zachowywać?
A wtedy pozostaje tylko wewnętrzny płacz i miliardy ton cierpliwości.
Ale Ty wiesz, że to może być demencja i na przykład *TFU* Twoja mama może zacząć się tak do Ciebie w którymś momencie zachowywać?
A wtedy pozostaje tylko wewnętrzny płacz i miliardy ton cierpliwości.
a wiesz ze to moze byc debilizm i mozesz nie wyrosnac z pierdolenia ?
więc chuj z ciebie,nie rasista chyba,że pomyliłeś rasistę z onanistą,wtedy można ci wybaczyć..
co ty pierdolisz w ogóle, zebys byl rasista to bys powiedzial ze dobrze czarnej malpie , powinna podziekowac ze moze u bialej sprzatac.
więc chuj z ciebie,nie rasista chyba,że pomyliłeś rasistę z onanistą,wtedy można ci wybaczyć..
co ty pierdolisz w ogóle, zebys byl rasista to bys powiedzial ze dobrze czarnej malpie , powinna podziekowac ze moze u bialej sprzatac.
chcialem wam wytlumaczyc ... ale jest kurwa 1:45 i za chuja nie mam ochoty robic komus aerobiku szarych komorek
to jest zaawansowana demencja, daunie. takie zachowanie nie ma nic wspólnego z charakterem. zależnie od której strony mózg się degeneruje, możesz stać się agresywny, stracić możliwość chodzenia, łykania lub bycia daunem piszącym o rasizmie.
no nie mogę uwierzyć, że tak mało osób w komentarzach zdaje się to rozumieć. nieświadome małpy ^^
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów