Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
...
Ta a może to kumpele które założyły grupę tetralno-kabaretową i nagrywają takie scenki rodzajowe żeby pobudzić do dyskusji na ważkie tematy...i dyskusji o ważce ,tej latającej, też.
ej, wy dwa "łupy" powyżej... a nie widzicie w tym głębszej sytuacji? staruszka jest maltretowana przez jej czarną "opiekunkę" po za obiektywem. Kiedy babcia chce sie odegrać jak umie, czarna to nagrywa by mieć dowód jacy to biali są źli. Może się mylę a może nie... tak pół na pól...
moze tak byc, ale jako wolontariusz bywalem w domach starosci i wiem jak Ci ludzie potrafia sie zachowywac... stad twierdze ze ta malpa ma duzo mniej na sumieniu niz ten kosciotrup w tle
ej, wy dwa "łupy" powyżej... a nie widzicie w tym głębszej sytuacji? staruszka jest maltretowana przez jej czarną "opiekunkę" po za obiektywem. Kiedy babcia chce sie odegrać jak umie, czarna to nagrywa by mieć dowód jacy to biali są źli. Może się mylę a może nie... tak pół na pól...
moze tak byc, ale jako wolontariusz bywalem w domach starosci i wiem jak Ci ludzie potrafia sie zachowywac... stad twierdze ze ta malpa ma duzo mniej na sumieniu niz ten kosciotrup w tle
Trafiła kosa na kamień, ja kibicuje białej staruszce, dlaczego? Bo czarni jak stado za swoimi idą w zaparte to mam być gorszy?!? Jebac czarnuchow za ich brak poszanowania do białych, gdyby nie my to by dalej pokurwiali między lepiankami z gówna.
Trafiła kosa na kamień, ja kibicuje białej staruszce, dlaczego? Bo czarni jak stado za swoimi idą w zaparte to mam być gorszy?!? Jebac czarnuchow za ich brak poszanowania do białych, gdyby nie my to by dalej pokurwiali między lepiankami z gówna.
"być gorszy?" no właśnie bądź kurwa lepszy i używaj mózgu, bo wychodzi na to, że nawet jakby czarnuchy dorwały białego pedofila to byś go bronił, bo tak, jak jakiś kurwa janusz jebany.
Są ludzie i jest gówno, po dwóch stronach. Co nie zmienia faktu, że teraz pojebanie jest na świecie z całą tą tolerancją na wszystko. Co drugi news wywołuje potężną kurwicę, nie wiem kurwa, może media tego chcą, a my słuchamy jak dzieciaczki.
sry, gówno bym zrobił
Trafiła kosa na kamień, ja kibicuje białej staruszce, dlaczego? Bo czarni jak stado za swoimi idą w zaparte to mam być gorszy?!?
Aha czyli mimo wszystko wzorujesz się na czarnych haha
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów