[/video]
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
I oczywiście musiał się wciąć najtęższy umysł imprezy i uraczył widzów swymi zacnymi słowami.
emprojekt.info.pl/
No i -750zł do rachunku
raz tam dzowniłem po pijaku myślałem że jestem na linii a odebrała inna wróżka z call center, mowila ze dorabia tam i jest na dziennych studiach zarzondzania, pogadałem dosłownie chwilę z nią i zabrało im za romaning z niemiec jakieś 80 zł :o
A najlepsze jest w tym to, że pewnie będą się z tego mega żartu prze najbliższe 20 lat śmiać, jakie to nie łobuzy z nich...
A to zgrywusy
No normalnie czuje się jakbym dostal acziwmenta "Witaj na sadolu - niech twój pierwszy temat dostanie sie na główną"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów