Koleś z youtuba postanowił ponumerować klawisze pianina, a potem zagrał liczbę PI. Mozart się chowa.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Zarentha napisał/a:
Tak w ogóle... Czy ten utwór nie powinien trwać wiecznie?
Powinien, ale ludzka ogarniętość nie ogarnęła jeszcze co jest dalej.
bokun1237 napisał/a:
Facet to nic nie da, ostatnio piwa dostał filmik o oponach w grze to ty się Mocartem dziwisz. Nawet hard upada, za chwile potrzebna będzie zmiana nazwy strony bo obecna traci już sens.Obrazek
Na forum pianistów czy chuj wie jakie z tym ścierwem
Na pewno nie powinno tego być tutaj
Może niech zagra nam podstawę logarytmu naturalnego z akompaniamentem e-moll. Wiecie, e-moll. Że liczba nepera...
He he he he he he he. Ale mi wyszło. Prawie tak śmieszne jak winrar.rar.
He he he he he he he. Ale mi wyszło. Prawie tak śmieszne jak winrar.rar.
To piosenka o ruchaniu a dokładnie o stosunku obwodu koła i średnicy.
A pies was wszystkich jebał.
a ja sobie gulasz grzeje i zjem z chlebem bo kurwa sie nikomu jebanych ziemniakow nie chcialo ugotowac ja pierdole jak to ejst ciezko obrac i kurwa soli troche wody i kurwa podpalic palnik zrobilbymto ale mam to w chuju zjem z chlebem jak sie mnie nie kocha w tym domu ciekawe czy mi grobowiec kupia czy w chlebie bede musial gnic , ale w sumie to wole z chlebem
Chciałem przeznaczyć 100 piwo dla czegoś wyjątkowego - i właśnie tutaj to piwo daję. Jestem fanem Pi do tego stopnia,że znam 1040 cyfr Pi po przecinku(uczyłem się seriami po 80, 13 dni) na przełomie września i października 2014 roku. Szkoda,że filmik trafił 4 dni za późno, jeśli wiecie o co mi chodzi
But I'm still oldschool, like Atari, yo!
Chciałem przeznaczyć 100 piwo dla czegoś wyjątkowego - i właśnie tutaj to piwo daję. Jestem fanem Pi do tego stopnia,że znam 1040 cyfr Pi po przecinku(uczyłem się seriami po 80, 13 dni) na przełomie września i października 2014 roku. Szkoda,że filmik trafił 4 dni za późno, jeśli wiecie o co mi chodzi
Coś tu kręcisz
@up
Na ignorancję w sprawach pamięci polecam książki Tonego Buzana, Dominica O'Briena , czy też polską produkcję Marka Szurawskiego.
But I'm still oldschool, like Atari, yo!
Na ignorancję w sprawach pamięci polecam książki Tonego Buzana, Dominica O'Briena , czy też polską produkcję Marka Szurawskiego.
Cytat:
(uczyłem się seriami po 80, 13 dni) przełomie września i października 2014 roku.
To dlatego jest podejrzenie że coś kręcisz...
Wyszła by z tego istna kakofonia, gdyby nie dodatkowa gra lewą ręką i sprytnie zmieniane tempo gry, więc bez podniety tą magią liczby pi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów