Koleś z youtuba postanowił ponumerować klawisze pianina, a potem zagrał liczbę PI. Mozart się chowa.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
Adams0107 napisał/a:
@up
To dlatego jest podejrzenie że coś kręcisz...
Mój błąd. Przepraszam. Oczywiście chodziło o 2013 r.
Hmm, ponumerowane są tylko klawisze z określonej tonacji molowej, w ten sposób można grać totalnie losowe dźwięki, a i tak będą do siebie pasować... nie mówiąc o tym, że tak naprawdę to podkład z lewej ręki nadaje tej 'melodii' jakikolwiek sens
Akurat muzyka wzięła się od matematyki, więc nic dziwnego. A co do filmiku gość dodał drugą rękę aby to jakkolwiek brzmiało, więc nie ma to wiele z rzeczywistym odegraniem liczby pi
Science, bitch!
Tool na "Lateralus" już z tym kombinował zdaje się.
35 komentarzy a jedynie 3 lub 4 osoby nie lyknely tego gowna! (nie wspomne o setkach piwek postawionych w slepej niewiedzy czy tez glupocie) Sciema jak nic. Kazdy kto odrobine ma pojecie o muzyce, po 1 sekundzie tego utworu wiedzial, ze to sciema. Choc przyznam ze pomysl na wkret calkiem niezly, a jakosc utworu i umiejetnosci wykonawcy bardzo przecietne (to akurat byl wyjebisty komplement).
A po kiego grzyba każda jedna osoba ma to podkreślać w komentarzu, jakby to było coś niesamowicie odkrywczego?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów