Ciekawe wykonanie kultowego utworu w MW3 przy użyciu broni, enjoy!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Zendikar napisał/a:
Autor tego filmu chyba nie ma dziewczyny
Założę się, że autor tego posta również
Rems napisał/a:
koncepcja fajna ale i tak chuj w dupę Infinity ward i treyahowi za to że 5 razy sprzedali nam to samo gówno za duże pieniądze
Co racja to racja Waćpan
koncepcja fajna ale i tak chuj w dupę Infinity ward i treyahowi za to że 5 razy sprzedali nam to samo gówno za duże pieniądze
wyjawie wam tajemnice. nie jestem malyszem. jestem organista koscielnym(onanista). i tutaj nie jest melodyjaaaaaaaaaaaouououooouuuuuuuuu z tych szczalow lecz z podkladu a szczaly sa tylko do rytmu podlozone. aczkolwiek polecam bulke z bananem
@AdamMałysz- nie wiem co cpasz, ale zmniejsz dawke lub zmien dilera. A filmik jest dobry. Bylby kozacki gdyby ulozyl to zmieniajac bronie na biezaca, w trakcie gry, jednak domyslam sie, ze to niemozliwe (nie, nie gralem)
@fantomasik- jest lepsze, ale nie 100 razy
@fantomasik- jest lepsze, ale nie 100 razy
Melodia zacna. Się aż Inspektor przypomniał..aahh.
inspektor gadzet to byl kompletny kretyn i nawet majac 11 lat wkurwialem sie ogladajac te bajke jak mozna byc tak pierdolnietym i tepym jak ten matol. kazda zagadke za niego rozwiazywal PIES lub ta mala dziewczynka. INSPEKTOR GADZET TO DEBIL JAKICH MALO.
Jakby nie to, ze w tle slychac instrumenty to za huja bym nie powiedzial ze to z inspektora.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów