18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Melvin Manhoef
n................h • 2013-06-08, 14:53
Ciekawa walka Melvina Manhoef'a, dzisiejszego przeciwnika Mameda Khalidova Główna akcja od 3:40, ale lepiej obejrzeć od początku

Zgłoś
Pajacu 2013-06-09, 12:24 29
Znawcy wszelakich dziedzin z sadistica...

Zgłoś
przemo93c 2013-06-09, 12:26 4
I tak walka Materli to było mistrzostwo na tym KSW.
Zgłoś
Cyjanek 2013-06-09, 12:32
Lubię tego mudżyna, pozytywny gość A swoim wejściem doprowadził do tego, że się popłakałem i mało co nie polałem ze śmiechu
Zgłoś
duży 2013-06-09, 13:01 1
Ma ktoś link do walki Materli? Włączylem relację dopiero w trakcie wywiadu po walce i chętnie bym obejrzał
Zgłoś
a................5 2013-06-09, 13:16
Po raz kolejny biały wykazał się sprytem i pokonał zwinnego, silnego murzyna ;D
Zgłoś
solteck 2013-06-09, 13:38
jednostrzałowiec ten Melvin

Jakie życie, takie bajki...
Zgłoś
zylasty 2013-06-09, 13:43
duży napisał/a:

Ma ktoś link do walki Materli? Włączylem relację dopiero w trakcie wywiadu po walce i chętnie bym obejrzał

fightcreature.com/michal-materla-vs-kendall-grove/
Zgłoś
duży 2013-06-09, 14:07
zylasty napisał/a:

fightcreature.com/michal-materla-vs-kendall-grove/

Service Unavailable
Zgłoś
danis008 2013-06-09, 14:45
przemo93c napisał/a:

I tak walka Materli to było mistrzostwo na tym KSW.

mistrzostwo? ryj obity jak kotlet mielony tylko czekać aż pas straci
Zgłoś
Piorek 2013-06-09, 23:28
Nie rozumiem czemu ludzie się tak jarają Materlą. Fakt charakter i tytanowy łeb to on ma, ale gdyby doszło do walki z Mamedem, to tylko by sobie wstydu narobił. Nie ta liga.

A Kendall powinien wygrać po 3 rundzie i nie pierdolcie mi tutaj, że nie. Ta dogrywka to po znajomości.
Zgłoś
s................9 2013-06-09, 23:38
KSW - Kelnerzy Symulują Walkę
Zgłoś
danziel94 2013-06-10, 13:17
Niektórzy z was tak pierdolą że się czytać nie chce. Obejrzeliście niedawno parę filmików z muzułmanami i teraz wielcy przeciwnicy Mameda. Wcześniej byliście fanami a teraz co? Wolicie jakiegoś pie*dolonego czarnucha?? Ostatnio wszyscy byli przeciwko czarnym, że asfalt, że niewolnik itp. A teraz co? Przeciwnicy wyznawców islamu? I teraz już jesteście za czarnym? Ciekawe jak długo. Pseudo fani!!
Pozdro od fana Mameda!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów