Ciekawa walka Melvina Manhoef'a, dzisiejszego przeciwnika Mameda Khalidova Główna akcja od 3:40, ale lepiej obejrzeć od początku
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Lubię tego mudżyna, pozytywny gość A swoim wejściem doprowadził do tego, że się popłakałem i mało co nie polałem ze śmiechu
Ma ktoś link do walki Materli? Włączylem relację dopiero w trakcie wywiadu po walce i chętnie bym obejrzał
Po raz kolejny biały wykazał się sprytem i pokonał zwinnego, silnego murzyna ;D
jednostrzałowiec ten Melvin
fightcreature.com/michal-materla-vs-kendall-grove/
przemo93c napisał/a:
I tak walka Materli to było mistrzostwo na tym KSW.
mistrzostwo? ryj obity jak kotlet mielony tylko czekać aż pas straci
Nie rozumiem czemu ludzie się tak jarają Materlą. Fakt charakter i tytanowy łeb to on ma, ale gdyby doszło do walki z Mamedem, to tylko by sobie wstydu narobił. Nie ta liga.
A Kendall powinien wygrać po 3 rundzie i nie pierdolcie mi tutaj, że nie. Ta dogrywka to po znajomości.
A Kendall powinien wygrać po 3 rundzie i nie pierdolcie mi tutaj, że nie. Ta dogrywka to po znajomości.
KSW - Kelnerzy Symulują Walkę
Niektórzy z was tak pierdolą że się czytać nie chce. Obejrzeliście niedawno parę filmików z muzułmanami i teraz wielcy przeciwnicy Mameda. Wcześniej byliście fanami a teraz co? Wolicie jakiegoś pie*dolonego czarnucha?? Ostatnio wszyscy byli przeciwko czarnym, że asfalt, że niewolnik itp. A teraz co? Przeciwnicy wyznawców islamu? I teraz już jesteście za czarnym? Ciekawe jak długo. Pseudo fani!!
Pozdro od fana Mameda!
Pozdro od fana Mameda!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów