Ciekawa walka Melvina Manhoef'a, dzisiejszego przeciwnika Mameda Khalidova Główna akcja od 3:40, ale lepiej obejrzeć od początku
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Czeczen dzisiaj w końcu dostanie wpierdol...
@szurek co ty nie powiesz... Chciales blysnac, ale zgasles niczym zaplon w maluchu ;]
Melvin potrafi zrobić takie combo że nas ciapaty ''bohater'' może mieć w końcu problem.
I tak uważam że walki Mameda/Pudziana są ustawione.
I tak uważam że walki Mameda/Pudziana są ustawione.
Też mi się wydaje, że walki Pudziana i Mameda są ustawione. Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego ludzie zza oceanu z tytułami, kasą i osiągnięciami pchają się do KSW? Przykładowo: Mamed kiedyś walczył z kolesiem, który o mało co wygrał z Fedorem ;d
Ech ludzie, co tu ustawiać ? 37-letni gość który na 12 ostatnich walk 6 przegrał, nie reprezentujący specjalnych umiejętności parterowych, to naprawde aż tak wielkie wyzwanie dla Mammeda? Pewnie Khalidov dostanie prikaz z góry, żeby pomęczyć się z nim w stójce i zrobić show, a potem skończyć to w parterze.
8 minut gówna
Happiness is not good enough for me. I demand euphoria!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów