📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zajebieście, że przypomniałeś mi ich, a teraz pozwól że pogrążę się w melancholii.
aż mi się szczeniackie czasy przypomniały, kiedy to leciało się z podwórka na bajkę szkoda tylko że dzisiejsze kreski nie są już na takim poziomie - może młodsze pokolenia nie były by takie jakie są
Kurwa że ktoś o tym jeszcze pamiętał zapomniałem totalnie o tej bajce od lat szczeniackich .
Faktyko, zupełnie o tym zapomniałem.
Jak ktoś znajdzie po polsku w necie, nie ważne, czy do pobrania, czy online, to ma ode mnie kratę browara.
Nie ma tego po polsku, kompletnie niemożliwe do znalezienia, widać nikt nawet nie nagrywał tego z polsatu, chyba że na VHS. Nawet na wszystkich chomikach jest tylko oryginał a napisy trzeba już znaleźć. Znalazłam info o amatorskich napisach do pierwszej serii, coś jest na NapiProjekt, ale widać że pewniaki tylko do 2 pierwszych odcinków, reszta nie wiadomo
http://www.napiprojekt.pl/napisy1,1-dla-29364-Faceci-w-czerni-%281997%29
Nie ma tego też w żadnych sklepach, widać dystrybutorom nie zależało na tym żeby zarobić
http://www.napiprojekt.pl/napisy1,1-dla-29364-Faceci-w-czerni-%281997%29
Nie ma tego też w żadnych sklepach, widać dystrybutorom nie zależało na tym żeby zarobić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów