📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Menda się czepiła byka"
I jeszcze się obnaża, pieprzony zoofil...
I jeszcze się obnaża, pieprzony zoofil...
Pies długo myślał czyją stronę wziąć. Byka nie lubił ale i pańcio prędzej czy późnie zapewne go wp🤬li... Trudny miał wybór, ale w końcu zaczął szczekać

Co za k🤬a! Psuje biednemu bykowi psuje dzień! Takich to bym rozstrzelał!
misiekdiablo1 napisał/a:
Dziś na obiad będzie rostbef....a nie czekaj.
Raczej flaczki...
ewangelik napisał/a:
A pies w Ch..a leci.
Masz rację. Na oko. 30 kg pies ma nak🤬iac prawie tonowego byka. Zaiste sensowne.
Ale go dojechał byczek ,kiedyś w mojego wujka św pamięci tez chciał wjechać to wuja widłami mu oko wydziabal ,pożył jeszcze parę dni w samotności i poszedł do bicia
ewangelik napisał/a:
A pies w Ch..a leci.
Powinni mu udostępnić nożyce do cięciu drutu. Mógłby przep🤬lić łańcuch na którym był uwiązany.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie