📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
janek pewnie by pobil ale trzeba pocwiczyc a nie ma funduszy na amerene bieda
znore napisał/a:
Ale wyglądem trzyma klasę, więc od stwierdzenia "żul" trzymałbym się z daleka. Prędzej SMAKOSZ.
Lub jak kto woli: hobbysta, entuzjasta:)
Na moje oko to szard-done rocznik bieżący
Słaby. U mnie w liceum rekordzista walił żura w 11s a browar w 7.
Dese napisał/a:
Słaby. U mnie w liceum rekordzista walił żura w 11s a browar w 7.
Udowodnij to filmem.
Dildo napisał/a:
ja komandosa wypiję tez w ok 15sek
Podstawą do osądzenia Cię jako wstrętnego kłamcy jest fakt, że firma Ostrowin, a co za tym idzie "Komandos" przestały istnieć. Chyba, że domowy bimber i jarzębinę nazywasz Komandosem!
rados90 napisał/a:
Wszystko się pozmieniało kiedyś amarena nazywała się kleris
Keleris'a dalej można kupić ! Ostatnio zmieniono nazwę na „Amarena”, w której odczuwalny jest większe stężenie siarki, zaś słabiej wyczuwalny landrynkowy posmak. „Keleris” jest nadal dostępna w Netto, ciekawe więc, kiedy upłynął termin przydatności do wychlania.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów