📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Ale wyglądem trzyma klasę, więc od stwierdzenia "żul" trzymałbym się z daleka. Prędzej SMAKOSZ.
Nie dziwie sie mu Amarena smakuje jak oranżada... szczerze to gorsze nalewki piłem
To jest też ciekawy sposób na życie. Zero zmartwień, zero problemów. Byle sie napić i przekimać na ławce.
i jeszcze ta mina na końcu jakby mentosa reklamował
Y'know, I've come across a lot of psychos, but none as fucking boring as you. You are a real boring fuck. Sorry, sorry, I know you disapprove of swearing so I'll sort that out. You are a boring F, star, star, CUNT!
Postawił bym wino za to, ale jest tylko piwo.
"wiesz co z tym zrobić" ;D a komentarz "jasny gwint" jak najbardziej trafny ;D
Wszystko się pozmieniało kiedyś amarena nazywała się kleris
Jak majestatycznie odkaszlnął przed spożyciem, którego zresztą dokonał w profesionalny sposób.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów