📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ćpuny to dno gorsze od meneli
Nawet spoko. Czy Ja wiem, czy gorsze? Łatwiej takiego obezwładnić. W sumie się nie znam, wszyscy piec.
@krisman1981
2:27 zdecydowanie do tego dna trzeba dodać wojujące lewactwo w sumie to chyba jedno i to samo często...
2:27 zdecydowanie do tego dna trzeba dodać wojujące lewactwo w sumie to chyba jedno i to samo często...
krisman1981 napisał/a:
Ćpuny to dno gorsze od meneli
A czym niby się różnią? I to i to nic nie wnosi nic do społeczeństwa, telepie się i zdycha na chodniku jak zabierzesz alko, staje o 6 pod sklepem jak ćpun do przychodni, albo apteki po działkę wydzieloną przez ośrodki odwykowe, albo siedzą latami w udziałach zamkniętych, a i tak potem wracają do nałogu. Rodzą się w takich rodzinach alkoholików dzieci z poalkoholowym zespołem płodowym, mąż napierdala rodzinę, matka każe córce dawać dupy, żeby było na alko i fajki. Jaka jest to kurwa różnica? A no taka, że niejednemu z was zdarzało się najebać do odcięcia i zarzygania i gdybym nagrał filmik i powiedział, że jesteście po jakimś gównie z ulicy, to nie byłoby widać różnicy, stąd podświadoma obrona narkotyku, jakim jest alkohol.
track id ?
Widać skąd zajebane.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów