📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pierwsza pomoc dla motopizdy wygląda poprawniej od naszych standardów
Co tam się odjebało? Najpierw szarża motorowerem a potem podbija koleś i go gniecie. Hahahaha ach ci Azjaci, wariaci.
Tamtejsza "drogówka" nie pierdoli się w tańcu
co tu się odjebało
Motopizdeusz przejeżdża typa i go później napierdala?
Bo gość ze stolika chciał pomóc ale też go pogonił
Adrianadernew napisał/a:
co tu się odjebało
Właśnie gość od stołu cudem spierdolil. Ten co leży to operator motoroweru. Ci co mu najebali wyglądają na grupę pościgową
O skurwesyn, jeszcze go wrzątkiem na koniec polał.
Próbował go obudzić jakimiś chińskimi masażami Dopiero garnek Zimnej wody postawił go na nogi
LaChupacabra napisał/a:
O skurwesyn, jeszcze go wrzątkiem na koniec polał.
Tak i garnek na łep założył , dobre kombo dawno nie widziałem czegoś takiego
Wiecie że to ten gość co szedł leży, a nie ta motopizda? Może tak chcieli go dorwać i typ w białym który był chyba motopizdą zaczał go okładać i dołączył się ten co w wypadku nie brał udziału.
cand.com.vn/Ban-tin-113/ke-tam-than-tan-cong-doi-nuoc-soi-vao-nguoi-kh...
Według tej strony motopizda jest chora psychicznie, wjechała w kolesia, zsiadła z motoru, zaczęła kolesia napierdalać, polała wrzątkiem i... pojechała dalej.
Zaatakowany przeżył, ale z obrażeniami leczył się w domu:
"poszkodowany nie mógł zostać zabrany do placówki medycznej z powodu panującego srowid"
Według tej strony motopizda jest chora psychicznie, wjechała w kolesia, zsiadła z motoru, zaczęła kolesia napierdalać, polała wrzątkiem i... pojechała dalej.
Zaatakowany przeżył, ale z obrażeniami leczył się w domu:
"poszkodowany nie mógł zostać zabrany do placówki medycznej z powodu panującego srowid"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów