Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe czy jak by wjebać w wydech nieco C4 to czy rozjebało by bak, który znajduje się w okolicach ów wydechu.
A co do testów wybuchu pod autem... to nawet rower dobrze by to zniósł Do Iraku wysłać mesia... najlepsze testy ever
Zawsze bawiła mnie w opancerzonych samochodach jedna rzecz. Nie wyjebiesz bocznej szyby w razie potrzeby chcąc uciec z samochodu. Bueheheheheh. I w ten sposób unikając pocisków skazujesz się na utonięcie lub spłonięcie w razie nieszczęśliwego wypadku. Słodko.
wiesz zwykle wychodzi się drzwiami
wiesz zwykle wychodzi się drzwiami
To wyobraź sobie sytuację w której jesteś przyciśnięty palącą się cysterną czy innym motorowerem do ściany budynku lub betonowej podstawy wiaduktu i masz przyciśnięte akurat wszystkie 4 drzwi. Jedyne wyjście to szybą, której... ups... nie wybijesz.
Aha... spróbuj otworzyć drzwi samochodu na dnie chociażby 1,5 metrowego basenu/jeziora. GOOD LUCK. Ciśnienie napierającej na drzwi wody nie pozwoli Ci nawet uchylić drzwi żeby nalać wody do środka.
Prosty przykład. Na łodziach podwodnych jeśli chcą wystrzelić torpedę/rakietę najpierw muszą zalać komore w której owa torpeda się znajduje inaczej chuj wielki jak szelki i uszkadzasz sobie okręt.
Pozdro
Pierdolisz głupoty, ja w GTA pod wodą drzwi otwieram normalnie.
PS.To nie jest wiedza z GTA.
Idioci samochód można normalnie otworzyć będąc pod wodą było w pogromcach mitów wystarczy poczekać aż samochód opadnie na dno wtedy tak ciśnienie jest o wiele niższe i można spokojnie otworzyć drzwi samochodu.
PS.To nie jest wiedza z GTA.
Powodzenia, jak wpadniesz w Rów Mariański.
przyciśnięty palącą się cysterną czy innym motorowerem do ściany
Pozdro
Ciężko wyobrazić sobie cysternę jako motorower
Zawsze bawiła mnie w opancerzonych samochodach jedna rzecz. Nie wyjebiesz bocznej szyby w razie potrzeby chcąc uciec z samochodu. Bueheheheheh. I w ten sposób unikając pocisków skazujesz się na utonięcie lub spłonięcie w razie nieszczęśliwego wypadku. Słodko.
W normalnym aucie jest trudno wybić szybę, a co dopiero jak jest pod wodą. Dużo ci to nie da, że jest opancerzone, bo szyby i tak nie wybijesz.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów