📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Masz piwko, ale teraz mi wytłumacz co sie stało, bo mój mużyn ma wolne, siedzi w klatcei chichocze a niewiem z czego. Hmm za mało sie dzisiaj napracował?
o kurwa ale przykurwiła w drzwi
Jak można w automacie luz wrzucić na postoju?! Poważnie, kurwa, pierwsze co człowiekowi mówią jak się przesiada na automat to na postoju używamy tylko P, a N tylko do holowania.
Ruchaj puki ciepłe :p
Brawo!!! Jak to One mówią najlepszymi kierowcami są kobiety...
A tu wychodzi na to że nie dość że jeździć nie umieją to i nawet jako piesze są dla siebie i innych zagrożeniem.
Przecież jak tylko wysiadła to widać że auto się toczy delikatnie zanim je ominęła i na chuj zbierała to czego nie chciała przejechać???
A tu wychodzi na to że nie dość że jeździć nie umieją to i nawet jako piesze są dla siebie i innych zagrożeniem.
Przecież jak tylko wysiadła to widać że auto się toczy delikatnie zanim je ominęła i na chuj zbierała to czego nie chciała przejechać???
Wszystkiego się spodziewałam tylko nie tego pięknego jebnięcia w drzwi
najgorsze jest to ze taka bezmozga cipa dostanie od meza/kochanka/ ojca kolejnego mietka bo ten jest pechowy
a zwykly czlowiek bedzie zapierdalal zeby dozbierac na 10 letniego opla od turasa
a zwykly czlowiek bedzie zapierdalal zeby dozbierac na 10 letniego opla od turasa
Boże, tępota pizd nie zna granic bo chyba jedyne do czego są dobre to ruchanko...
Myślałem, że ten koleś podpierdoli auto bo tak ochoczo wsiadał do niego!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów