📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:27

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak można być tak głupim, żeby potrącić się własnym samochodem..

Anders Breivik napisał/a:
Jak można być tak głupim, żeby potrącić się własnym samochodem..
![]()
To jest tzw. autopotrącenie, potrącasz sam siebie.
Dawno już nie widziałem czegoś takiego, mogę się tylko podpisać pod komentarzami wyżej, combo breaker, oglądałem kilka razy i powinni trochę zmienić system dawania prawa jazdy:)
Gość podbiegł i nie wiedział czy najpierw ratować merca czy kobite

co za tępa dzida, prawko mam od dopiero 1,5 miesiąca, a już wiele razy przekonałem się co znaczy baba za kierownicą... o czym one k🤬a myślą na drodze, a sorry, one nie myślą

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie