Chciałem się z Wami podzielić ciekawą jak dla mnie nowinką techniczną, która jak się spierdoli to jebnie nas po kieszeni (około 4tys.), ale na nasze szczęście są tacy którzy mają wyjebane na hajs i możemy popatrzeć jak działają inteligentne światła w mesiu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Bogactwo część główna, skuhwysyny!
koleś na światłach mijania widzi więcej niż ja w moim escorcie z 86 na światłach drogowych
Pracuję w branży motoryzacyjnej, a dokładnie w dystrybucji części (również detal). Reflektor ksenonowy do Octavii II potrafi kosztować w granicach 1100 - 1800zł. Wyobrażacie sobie minę klienta, który "okazyjnie" sprowadził z Niemiec takiego CLSa po małej stłuczce kiedy dowie się ile kosztuje taki reflektor LED? No moje oko na pewno kilkanaście tysi.
Zadaniem tego systemu jest zapewnienie dobrej widoczności BEZ OŚLEPIANIA INNYCH UŻYTKOWNIKÓW DROGI. To znaczy, to jest bodajże ostatnie akcesorium motoryzacyjne, jakie przeciętny bonzo z środkowowschodniej części Europy byłby skłonny sobie sprawić.
Jak stać Cie na takiego mesia to stać Cie na serwis
Szkoda, że do W203 nie dostanę
Spoko, fajnie, ale Opel prezentował inteligentne światła FullLed już dawno temu.
Druga sprawa, w terenie zabudowanym nie jeździ się na światłach drogowych, tego już super system nie rozróżnia.
Druga sprawa, w terenie zabudowanym nie jeździ się na światłach drogowych, tego już super system nie rozróżnia.
system automatycznej zmiany świateł z mijania na drogowe i odwrotnie mam już w BMW e 60 z 2008 r , więc to chyba żadna nowinka...
bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=70&t=163069&start=45
i chuj, i cześć, i pozdrawiam
bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=70&t=163069&start=45
i chuj, i cześć, i pozdrawiam
to jest cla a nie cls
feniks9408 napisał/a:
Jak stać Cie na takiego mesia to stać Cie na serwis
Zapomniałeś dodać: jak kupiłeś używany i nie masz na serwis to chuj ci w dupę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów