Mercedes ustrzelił szofera
Jaki, kurwa, mercedes? Przecież to jakieś chińskie gówno.
Celownik na masce ma swoją funkcję specjalną
Tu masz te chińskie celowniki:
Co o tym myślicie?
Zastanawiam się, czy nie kupić zestawu i nie zostać kierowcą zawodowym. Mam na oku Actrosa, nowy wraz z naczepą typu firanka. Za cenę jednego mieszkania mógłbym zwiedzać świat.
Co o tym myślicie?
Super pomysl. Dokup przykrótką koszulkę, ubrudź ją tłuszczem. Do tego klapki kuboty i skarpety. Przestań się kąpać przez tydzień. Potem kurs jazdy lewym pasem. Oczywiście mógł byś być normalnym kierowcą ale burakiem jest być prościej.
Zastanawiam się, czy nie kupić zestawu i nie zostać kierowcą zawodowym. Mam na oku Actrosa, nowy wraz z naczepą typu firanka. Za cenę jednego mieszkania mógłbym zwiedzać świat.
Co o tym myślicie?
Kuzyn już 10 lat w międzynarodówce . W tym czasie;
-rozwod
- alimenty
- alkoholizm
- brak pomysłu na życie jak wraca na 3 /4 dni albo balet
- problemy z kręgosłupem oraz jelitami
-
Ogólnie śpisz w budzie szczasz na koło polecam
Co o tym myślicie?
jeśli masz doświadczenie i kontakty spedycyjne, można próbować,
ale generalnie samotnicze życie i kolorowo wygląda tylko na filmach z jutuba
Co o tym myślicie?
Kup i zwiedzaj, tylko mi się nie wpierdalaj przed maskę na lewym pasie
Co o tym myślicie?
Z tym światem trochę przesadziłeś, ale za to wioskę imigrantów w Calais zobaczysz. Może nawet jednego przypadkiem przywieziesz.
Niepokoi mnie tylko system sanitariatów. Kiedyś w długiej trasie chciałem umyć zęby w łazience na Orlenie, ale mało co nie puściłem pawia. Kurwa, srać tam jest obrzydliwie, a co dopiero umyć zęby.
Idź do McDonald. Tam na ogół jest czysto.
Super pomysl. Dokup przykrótką koszulkę, ubrudź ją tłuszczem. Do tego klapki kuboty i skarpety. Przestań się kąpać przez tydzień. Potem kurs jazdy lewym pasem. Oczywiście mógł byś być normalnym kierowcą ale burakiem jest być prościej.
Szwagier pracuje 3 tyg trasa i 1 tyg w domu - głównie Holandia. Może i zarobi ok. 12k na rękę ale to jest chuj nie robota. Robi tylko tak ze względu, że jest kredyt, z którym trzeba się uporać. W domu z kolei samotnie żona z dwójką małych dzieci gdzie jak wraca to się cały tydzień kłócą. Szkoda życia. Jeśli masz inne opcje to odpuść.
Szwagier pracuje 3 tyg trasa i 1 tyg w domu - głównie Holandia. Może i zarobi ok. 12k na rękę ale to jest chuj nie robota. Robi tylko tak ze względu, że jest kredyt, z którym trzeba się uporać. W domu z kolei samotnie żona z dwójką małych dzieci gdzie jak wraca to się cały tydzień kłócą. Szkoda życia. Jeśli masz inne opcje to odpuść.
Jedna zaleta to fakt, że z babą w domu nie siedzi bo tak kłócili by się codziennie. Kolega co dużo jeździł w każdym ciekawym mieście miał jakąś dupe. Jeździł to tu to tam do pracy i przy okazji sobie poruchał.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów