Po 1wsze "jest napisane" a nie "pisze".
Po 2gie nie jest zgodne z przepisami tylko nie jest karalne a to różnica. (coś jak zioło w Holandii gdzie jest depenalizacja)
Welur - chyba go nie zrozumiałeś (albo ja), bo wprost nie napisał, ale prawdopodobnie miał na myśli prędkość licznikową: o 10km/h więcej, a nie faktyczną - co biorąc pod uwagę iż prędkościomierze (ustawowo) zaniżają - powoduje, że nadal jedzie zgodnie z dopuszczalną prędkością. Choć z drugiej strony nie znam samochodu, który dla prędkości rzędu 50km/h miał przekłamania aż o 10km/h.
Po 2gie nie jest zgodne z przepisami tylko nie jest karalne a to różnica. (coś jak zioło w Holandii gdzie jest depenalizacja)
Oj Veltur, Veltur. Chyba się starzejesz, albo jeszcze nie obudziłeś.
Welur - chyba go nie zrozumiałeś ....
Sześciopak dla Ciebie.
Ani nie "pisze" ani nie "jest napisane". To jest znak a nie książka.
chuj nie kierowca, ja jeżdżę zawsze o 10 mniej niż pisze na znakach
bo trzeba myśleć o innych ludziach a nie!!!!
ty kurwa deklu, ograniczenia prędkości są w większości te same dla tira jak i sportowego samochodu, więc jak pojedziesz osobówką 20 więcej to nic się nie stanie bo to z zapasem w dół jest limit.
ty kurwa deklu, ograniczenia prędkości są w większości te same dla tira jak i sportowego samochodu, więc jak pojedziesz osobówką 20 więcej to nic się nie stanie bo to z zapasem w dół jest limit.
Jesteś debilem. Na pewno
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów