📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Beczka z fanów rocka, disko, techno, rapu, muzyki klasycznej, którzy nie potrafią widzieć nic więcej oprócz swojego obranego typu subkultury w która się muszą na siłę wkładać, bez chęci spojrzenia na coś innego, bo to przecież skaza na ich honorze.
wszyscy negujący z dupy - chuj z wami! ziomek mówi, żeby nie robić z siebie debila, chce dobrze, gada z sensem, a wy się dopierdalacie, znawcy. wkurwiłem się!
dalej bądźcie ankietowanymi z familiady.
dalej bądźcie ankietowanymi z familiady.
Ma rację, nie kupię nigdy jego zjebanych płyt żeby nie wspierać pseudo raperów śmieciarzy.
@Brona_Talerzowa
Ty pewnie nie przeklinasz? Kolejny pierdolony hipokryta, eh idźcie w pizdu z takimi ludźmi.
Ty pewnie nie przeklinasz? Kolejny pierdolony hipokryta, eh idźcie w pizdu z takimi ludźmi.
saimon133 napisał/a:
@
Tak bardzo brudne tłuste włosy tak wiele metaliki - tyle wygrać
Sorka tak nie wyglądam, przykro mi że opisujesz swój wygląd, radze ci umyj się bo tu aż śmierdzi
ahh te pseudo hejty, już nawet dobrze pocisnąć nie potraficie tylko w kółko te oklepane teksty, no dobra tyle o gównie to nie ja jestem specjalistą od szamba, jeżeli chodzi o Mesa to jeden z nielicznych który wychodzi naprzeciw hip-hopowym stereotypom a na polskiej scenie hip-hopowej takich artystów to mógłbym chyba na palcach jednej ręki zliczyć "niestety" i z "wielkim żalem", ale to pojąć mogą tylko osoby które mają poukładane w głowie a hejty gimby i reszta internetowego ścierwa niech żyje w świecie JP (nie mylić ze śp. Janem Pawłem bo utłukę jak psa), a co do tematu jeszcze nie oglądałem ale w ciemno walę że dobrze prawi :] zaraz ogranę
co on pierdoli o upadku kultury! Jaką my mamy kulture ?? Nawet ten RAP kurwa ściągnięty od bambusów i się jeden z drugim gibie jak asfalt z krokiem na łydkach
Trudno nazwać film, książkę czy płytę durną przed tym jak się oglądało, czytało, słuchało. Może Pani Łepkowska walnęła 15 drinów i napisała scenariusz życia. Trudno będzie ocenić przed zobaczeniem. Dlatego Mes, jeżeli ty nie czytasz książki bo ktoś inny nazwał jej autora słabym to żałuję. Ja mam swoje zdanie.
gówniana muzyka, gówniani ludzie słuchający jej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów