jak w temacie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Starsze od internetu i w dodatku w fatalnej mocno okrojonej wersji.
PatrolZG napisał/a:
Starsze od internetu i w dodatku w fatalnej mocno okrojonej wersji.
a suma podstawy równa się kwadratowi obu ramion
Cóż za gówno.
henek07 napisał/a:
Rozjebałeś mnie bardziej, niż ta historyjka
Wal_Kwasa napisał/a:
oooo kurwa mać hahaha już Ci polewam napój schłodzony
Rzekł Twój stary na porodówce .
henek07 napisał/a:
Odpowiedz tylko potwierdza to co pisalem wczesniej, gimbtistic.pl. A popularnosc komentarza jak ten wyzej wskazuje, ze poziom portalu szybko sie nie zmieni.
Grzecznie wy... chodzic mi stad w podskokach na kwejka, ped... pedalowani uczestnicy spoleczenstwa.
Z tego komentarza miałem więcej śmiechu niż przez ostatni tydzień ;d
Ronald Wdan,
co ty bierzesz stary ? jeszcze trochę się pospinasz i będziemy Cie oglądali na HARDZIE!!
co ty bierzesz stary ? jeszcze trochę się pospinasz i będziemy Cie oglądali na HARDZIE!!
henek07 napisał/a:
Ronald Wdan,
Jeszcze troche popiszesz i bedziemy mieli nowa definicje debilizmu do oxfordowego slownika.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów