📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Kurwa rozdarł bym jak żabę tego chuja w rurkach
z płaskiej wali tą laskę jak pizda nie jak facet
Sam bym tak bił w tej sytuacji. Tylko po to, by sprawić ból a nie wyrządzic krzywde.
Baby to chuje bez krzty honoru a tym bardziej umiaru, równie dobrze mogą sobie wbić pazury w oczy (proszę pamiętać, że paznokcie moga mieć przedłużane akrylem i wjebane w oko działają jak szpikulec), specjalnie wyrywać włosy, łamać kości - nie ważne, że nie wygra walki, ważne,zeby narobić jak największych szkod. A gość je plaskaczami poogarniał. A że wygląda jak wygląda? Mnie się podoba
@imegas ja rozumiem, ze wy na tej bialorusi macie ograniczony dostep do cywilizacji, ale chyba proste komendy rozumiecie: w Polsce uzywamy celownika. Nie "dla szlaufa", tylko "szlaufowi". Powtorzyc i zapamietac.
Bójka jest prosta to jest jeden celny strzał. Takie pizdoliny co bić się nie umieją to zawsze szarpią się tylko błota, brakuje. Znając siebie też bym je rozdzielił po wyczerpaniu się i nie jebałbym się za długo z nimi jak sędzia na KSW. Koniec walki, jakby któraś przysapała lub chciała szarpać się dalej jeden prosty drugi sierp na łeb i odechciałoby się obu, bezsensownych walk.
Według mnie dobrze zrobił, ale oczywiście zebraliście się już rycerzyki i wam stulejki pękają, bo facet babę bije. Zasłużyła, to dostała wpierdol i tyle.
Mam nadzieję, że ta dziewczyna ma normalnych kolegów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów