📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Wy faceci to macie problem...
Dlatego ja zawsze szczę w kabinie. Bezpiecznie, cicho, spokojnie i bez stresu
ALTON napisał/a:
Dlatego ja zawsze szczę w kabinie. Bezpiecznie, cicho, spokojnie i bez stresu
jesteś operatorem żurawia?
Lala napisał/a:
Wy faceci to macie problem...
I tu się grubo mylisz. Wszystkie problemy związane z odlaniem się w ubikacji innej niż domowa zostały rozwiązane tym tematem ;D
up@ A chuj nas obchodzi na co byś wszedł, nie podoba się wydłub se oczy, ale przedtem nagraj filmik i poproś mamę by wrzuciła na harda.
konował napisał/a:
up@ A chuj nas obchodzi na co byś wszedł, nie podoba się wydłub se oczy, ale przedtem nagraj filmik i poproś mamę by wrzuciła na harda.
Wprawiłeś mnie w lekką konsternację. Nie rozumiem o co Ci chodzi.
kurwa, od dzis nie wstydze sie odglosu motzno lejacych sie sikow w wode ! Cisnienie górą! Nie bede wiecej tego zagluszal, kurwa niech sie leje
@up
Ja też Koniec lania po bandzie!
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Ja też Koniec lania po bandzie!
Faceci mają to w genach..
To kogo chcesz tym tematem czegokolwiek nauczyć?
Kobiety siedzą w kuchni
Faceci mają to w genach..
To kogo chcesz tym tematem czegokolwiek nauczyć?
Pierwsza zasada jest debilna. Jak jest tłok w kiblu i pęcherz mi rozsadza to na chuj mam czekać?
A ci co sikają w kabinach podczas kiedy pisuary są wolne to cioty... Zajmują takie cwele kabinę i wysrać się nie można.
A ci co sikają w kabinach podczas kiedy pisuary są wolne to cioty... Zajmują takie cwele kabinę i wysrać się nie można.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów