📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
niech weźmie prawdziwego takiego gnata i go załaduje a potem nim żongluje coś jak rosyjska ruletka tyle że singleplayer
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Mógł się postrzelić w dupe to by się nauczył obsługi rewolwerów.. Ciekawe czy w instrukcji obsługi coś o tym wspomnieli
@Dziamian
U mnie też to było pierwsze skojarzenie :]
U mnie też to było pierwsze skojarzenie :]
Piwo za MGSa.
@up
Ocelot to największy przechuj w całej serii . Zresztą, każda z postaci odgrywa ważną i niepowtarzalną rolę, dzięki temu MGS jest taką zajebistą grą
Piwko za ulubioną grę !
Ocelot to największy przechuj w całej serii . Zresztą, każda z postaci odgrywa ważną i niepowtarzalną rolę, dzięki temu MGS jest taką zajebistą grą
Piwko za ulubioną grę !
MGS 3 zawsze spoko. Szkoda, że na PCta nie ma trójeczki.
rockface123 napisał/a:
niech weźmie prawdziwego takiego gnata i go załaduje a potem nim żongluje coś jak rosyjska ruletka tyle że singleplayer
mogą to być repliki np. ASG lub kolekcjonerskie waga taka sama z kulami a teraz w rewolwerach masz blokadę spustu więc nic by gościowi nie bylo
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów