📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:13
Lord of Suffering, trupem nie jest ale dublem już chyba prędzej
Jakoś mnie to nie bawi...
[ Komentarz dodany przez: BueR_MadasS: 2010-01-27, 03:43 ]
gdybyś założył nowy temat to bym ten filmik z nim scalił ale skoro ta Twoja wrzuta to tylko post zostawie jak jest
sadistic.pl/jak-nalezy-zachowywac-sie-w-kinie-vt24904.htm117510
[ Komentarz dodany przez: BueR_MadasS: 2010-01-27, 03:43 ]
gdybyś założył nowy temat to bym ten filmik z nim scalił ale skoro ta Twoja wrzuta to tylko post zostawie jak jest
Nie zadzieraj z kapitanem Ahabem.
Dla nieogarniających cytatu:
Jeśli kogoś trzymali w piwnicy przez ostatnie ~5 lat: to Mastodon - Blood and Thunder (swoją drogą polecam).
Dla nieogarniających cytatu:
Jeśli kogoś trzymali w piwnicy przez ostatnie ~5 lat: to Mastodon - Blood and Thunder (swoją drogą polecam).
sylveck napisał/a:
Nie zadzieraj z kapitanem Ahabem. Dla nieogarniających cytatu: Jeśli kogoś trzymali w piwnicy przez ostatnie ~5 lat
Wkurwiają mnie takie komiksy, zajmują tylko miejsce na stronie. Nikt mnie nie trzymał w piwnicy ale po prostu, kurwa nie toleruję takiego zaśmiecania portalu. Ogarniam - wypierdalaj z tym...
I nie chcę więcej widzieć żadnych głupich komiksów na sadisticu...
Twój czy jego?
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów