Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mnich, z tym ubieraniem się, moje zdanie jest następujące - śmieszą mnie zarówno nieprawdopodobni "metale" chodzący na co dzień na czarno, w kolcach od zajebania, oraz Ci którzy to wynoszą się nad innych bo słuchają metalu a nie wyglądają na takich. Sam czasami wychodzę na ulicy ubrany jak dres, bo po prostu dobrze się czuję w takim ubraniu - a jak mam kaprys to się odpierdolę na metalowo. Nago po ulicy chodzić nie będę, a jak ostatnia łahudra też nie zamierzam się ubierać. Mam de facto te koszulki Burzum, Drudkh,Abyssic Hate, Darkthrone itp, ale poza tym nic więcej. Grunt, że wiesz, że co nieco masz W GŁOWIE. Raz miałem zajebisty motyw w jakimś pubie, gdzie siedziała grupka takich brudasów i gadali o black metalu, a ja w czapce z daszkiem i jakiejś bluzie z kapturem się przyłączyłem do rozmowy. No, ale jak to bywa, wymieniając takie nazwy jak Mare, Leviathan, Todeskult, popatrzyli na mnie jak na debila.
swoją drogą, rzeczone MARE jest pod tym linkiem
w709.wrzuta.pl/audio/4jbbkE1zVzH/03_-_throne_of_the_thirteenth_witch
to jest BLACK METAL
...choć tak naprawdę jest sporo pereł w morzu gówna jakim jest metal. Ja siedzę praktycznie w samych starociach, bo wydawnictw na które tyle czekałem - po prostu mnie zawiodły. Takie to nijakie dzisiaj...
Mnich, z tym ubieraniem się, moje zdanie jest następujące - śmieszą mnie zarówno nieprawdopodobni "metale" chodzący na co dzień na czarno, w kolcach od zajebania, oraz Ci którzy to wynoszą się nad innych bo słuchają metalu a nie wyglądają na takich. Sam czasami wychodzę na ulicy ubrany jak dres, bo po prostu dobrze się czuję w takim ubraniu - a jak mam kaprys to się odpierdolę na metalowo. Nago po ulicy chodzić nie będę, a jak ostatnia łahudra też nie zamierzam się ubierać. Mam de facto te koszulki Burzum, Drudkh,Abyssic Hate, Darkthrone itp, ale poza tym nic więcej. Grunt, że wiesz, że co nieco masz W GŁOWIE. Raz miałem zajebisty motyw w jakimś pubie, gdzie siedziała grupka takich brudasów i gadali o black metalu, a ja w czapce z daszkiem i jakiejś bluzie z kapturem się przyłączyłem do rozmowy. No, ale jak to bywa, wymieniając takie nazwy jak Mare, Leviathan, Todeskult, popatrzyli na mnie jak na debila.
swoją drogą, rzeczone MARE jest pod tym linkiem
w709.wrzuta.pl/audio/4jbbkE1zVzH/03_-_throne_of_the_thirteenth_witch
to jest BLACK METAL
Urzekła mnie Twoja historia.
To jest true Black Metal
żadna nowość, ci goście nazywają sie Black Death, graja taki sympatyczny heavy metal.Murzyni Metale xD
a tu macie death metalowe murzyniątka z Botswany:
Crackdust
posłuchajcie
A dla mnie to wszyscy metale to banda zjebow, ktorzy maja nie równo pod kopułą i tyle..
A dawno z glana nie dostałeś widzę
Opinie można wyrażać ale do kurwy nędzy bez obrażania ludzi
o, to w białym słucha Slipgniota.
Haha, ktoś napisał, że słucha metalu i nosi koszulki In Flames? LOL, haha.
o, to w białym słucha Slipgniota.
z takim zjebanym komentarzem to sie schowaj...Ja np posiadam bluzy Vader,chodź ich nie słucham czemu ?bo mi sie podobała
koszulki zespołów kupujesz dlatego, że ich słuchasz i chcesz wesprzeć. Koszulka zespołu to nie jakaś tam nike czy inne chujstwo, które zakładasz tylko dlatego bo "Ci się podoba".
czyli ssiesz
nie wiem jak edytowac posta a kolejnego nie chcialem pisać,kupiłem również ze względu na szacunek za ich prace ,nie trzeba ich sluchac ale trzeba umiec ich docenić bo poniekąd jest to najbardziej znany POLSKI zespol nikt nie jest tak znany na świecie jak oni
nie wiem jak edytowac posta a kolejnego nie chcialem pisać,kupiłem również ze względu na szacunek za ich prace ,nie trzeba ich sluchac ale trzeba umiec ich docenić bo poniekąd jest to najbardziej znany POLSKI zespol nikt nie jest tak znany na świecie jak oni
no, poza tym to kupa, stare i niemodne
Vader podbijający rynek na zachodzie to tak jak u nas chińskie podróbki w każdym sklepie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów