📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ostatatni to mój ale kochany..... łooooooo
on jest po prostu immortal!!
wszystko co piszecie to nieprawda, jedyna słuszną subkulturą jest emo
on jest po prostu immortal!!
wszystko co piszecie to nieprawda, jedyna słuszną subkulturą jest emo
czaijna, podejrzewam że spotkasz się z krytyką co do treści Twojej wypowiedzi.
"Immortal Emo" jest niesamowity przebił tego gangsta-metala w czerwonych okularkach i koszulce Burzum
hahahaaaaaaaaa, black metalowiec w koszulce Hatebreed. fchuj PRO.
Abbath pingwin.
I chuj.
Kolejny pacjent do kolekcji :]
Next!
Nowa wersja dzieci neostrady :]
I znów Abbath
Jeden z niewielu zajebistych demotów :}
I chuj.
Kolejny pacjent do kolekcji :]
Next!
Nowa wersja dzieci neostrady :]
I znów Abbath
Jeden z niewielu zajebistych demotów :}
Generalnie szok pomyśleć,że sesja fotograficzna z "At the Hearth of Winter" będzie tak sławna i inspirująca:)
To ode mnie też jeden mały Abbath:)
To ode mnie też jeden mały Abbath:)
on pije krew dziewciy... na bank
Baalp napisał/a:
on pije krew dziewciy... na bank
chyba krew dziewicza tego kota
z racji tego ze nasz obrazkowy kolo jest trochu do mnie podobny powiem ze mimo iz z niego ciota to te zdjecie aaaz takie kiepskie nie jest jak na domowe warunki
tak przy okazji
metalsucks.blogspot.com/ tu macie wszystko w kupie (przynajmniej większość), nie wiem czy ktoś już tu podawał tego linka, niektórym zdjęciom zajebistości dodaje jeszcze komentarz.
R. napisał/a:
Te wszystkie makijaże, groźne miny to pierdolony pic na wodę. Widać muzyka już się nie liczy...
no pic na wode przy takich lamusach jak oni...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów