Metallica i legendarny już kawałek " One " zagrany tappingiem. Jak dla mnie mistrzostwo świata.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
ParaSiTe_89 napisał/a:
i co w tym specjalnego? tapping to jedna z podstawowych technik gry na gitarze, więc nic do podziwiania tu nie widzę.
Co specjalnego? W sumie nic, ale ładne i oryginalne wykonanie. A tapping oburęczny to raczej nie jest technika podstawowa (zwykły tapping może i tak). Ja sie zgadzam ze ten filmik nie rzuca na kolana ale wg mnie jest całkiem niezły.
ParaSiTe_89 napisał/a:
jeśli Ty mnie chcesz uczyć grać na gitarze to raczej źle trafiłeś
Nie wiesz czy źle trafił bo choćbyś nie wiem jakim gitarowym rozpierdalaczem nie był to zawsze będzie ktoś lepszy od ciebie (może blackhunter to własnie taki ktoś) a jak sie lansujesz turboskillem to wrzuć dowód, wtedy też pozgarniasz pochwały.
A mi dla odmiany się nie podoba...
no właśnie
więc kwestia - po co? żeby ktoś sie podjarał, ktos inny zgnoił?
potem wysłuchiwać komentarzy super hiper gitarzystów którzy robią "ŁOOOOO" na solówce z "Master Of Puppets", nie, dzięki, nie takiej publiki szukam
gram swoje a o moich umiejętnościach mają pojęcie ludzie, z którymi gram i to wystarcza w pełni.
i nigdy się skillem nie lansowałem bo zdaję sobie sprawę, że są ludzie lepsi, ja tylko odparłem zarzut, że nie wiem o czym mówię i że się nie znam nie zabieram głosu w tematach, na których sie nie znam - trak na przyszłość
nie było tematu.
więc kwestia - po co? żeby ktoś sie podjarał, ktos inny zgnoił?
potem wysłuchiwać komentarzy super hiper gitarzystów którzy robią "ŁOOOOO" na solówce z "Master Of Puppets", nie, dzięki, nie takiej publiki szukam
gram swoje a o moich umiejętnościach mają pojęcie ludzie, z którymi gram i to wystarcza w pełni.
i nigdy się skillem nie lansowałem bo zdaję sobie sprawę, że są ludzie lepsi, ja tylko odparłem zarzut, że nie wiem o czym mówię i że się nie znam nie zabieram głosu w tematach, na których sie nie znam - trak na przyszłość
nie było tematu.
Jak dal mnie zupełna kicha ale to chyba dlatego ze miałem ten otwór pod rękom i sobie porównałem no i tempo nie te.
Na moje mistrzem tappingu jest Adam Fulara
Na moje mistrzem tappingu jest Adam Fulara
"Jak dal mnie zupełna kicha ale to chyba dlatego ze miałem ten otwór pod rękom i sobie porównałem no i tempo nie te. "
chybaś dupe pod tom rekom miał ze Ci otwór nie pasował
jak dla mnie filmik niezły, facet ma talent. I jak juz nie raz było napisane- wrzućcie geniusze swoje wypociny to się zobaczy kto jest jaki super jak przyjdzie co do czego
chybaś dupe pod tom rekom miał ze Ci otwór nie pasował
jak dla mnie filmik niezły, facet ma talent. I jak juz nie raz było napisane- wrzućcie geniusze swoje wypociny to się zobaczy kto jest jaki super jak przyjdzie co do czego
parasite kurwa specjalista
sądząc po ikonce to napierdala mistrzowsko - w guitar hero
a prawdziwej nigdy nawet nie trzymał
sądząc po ikonce to napierdala mistrzowsko - w guitar hero
a prawdziwej nigdy nawet nie trzymał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów