Metallica i legendarny już kawałek " One " zagrany tappingiem. Jak dla mnie mistrzostwo świata.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
To mogłeś wstawić w dział czego słuchają sadyści, nieprawdaż?
Linekk napisał/a:
To mogłeś wstawić w dział czego słuchają sadyści, nieprawdaż?
Wydaje mi się że tu bardziej pasuję ale jeśli tak uważasz to możesz przenieść. Filmik wstawiony jako ciekawostka i pokaz umiejętności a nie prezentacja swojej ulubionej muzy.
gdybym był pedałem to powiedzialbym ze pokochałem tego kolesia
A tak na poważnie to zajebiście zagrane.
A tak na poważnie to zajebiście zagrane.
i co w tym specjalnego? tapping to jedna z podstawowych technik gry na gitarze, więc nic do podziwiania tu nie widzę.
dla mnie rewelacja
ParaSiTe_89 napisał/a:
i co w tym specjalnego? tapping to jedna z podstawowych technik gry na gitarze, więc nic do podziwiania tu nie widzę.
Jeśli tak mówisz to widocznie masz małe pojęcie w temacie gitary. Spróbuj to zagrać tak jak ten koleś a potem komentuj że to nic nadzwyczajnego.
jeśli Ty mnie chcesz uczyć grać na gitarze to raczej źle trafiłeś
a jeśli Tobiie nie idzie to znaczy, że wolno łapiesz
ParaSiTe_89 napisał/a:
jeśli Ty mnie chcesz uczyć grać na gitarze to raczej źle trafiłeś
O moje umiejętności się nie martw gram na elektryku od 98 roku i wiem ile trzeba się napocić żeby dojść do takiego poziomu. No ale ty pewnie takie rzeczy grałeś mając 5 lat.
zupełnie jak byś zgadł
poza tym - jednemu wolno idzie i rzeczywiście musi 'się napocić' - drugiemu przychodzi to dużo łatwiej nie mierz wszystkich swoją miarą.
poza tym - jednemu wolno idzie i rzeczywiście musi 'się napocić' - drugiemu przychodzi to dużo łatwiej nie mierz wszystkich swoją miarą.
ParaSiTe_89 zaprezentuj co potrafisz... Wrzuć cos na wrzute z chęcią posłucham
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów