niecały rok tu jestem, mało sie udzielam ale to jest juz godne pożałowania. wpierdoliła sie banda gimbusów na sadola bo myśla ze są super jak mają sadola w lajkach na fejsbooku i pierdolą smuty - jaki ten dupstep chujowy, jaka ta metallica zajebista, jaka ta metallica chujowa, i jaki ten dupstep zajebisty. i wiecie co wam powiem? że wy, którzy sie kłócicie o to, który gatunek lepszy jesteście wszyscy zdrowo pojebani. lepsi sie poczujecie jak wrzucicie kawałek który lubicie na neta i napiszecie że ci którym sie nie podoba to gej dupa i chuj? no to gratulacje.
co do kwestii strojów - brudasy niech sobie biegają w glanach, mhrocznych kurteczkach z napisem byle jakiej kapeli metalowej + oczywiście długie włoski. i mimo, że sam słucham metalu i to ciezkiego to jakoś potrafie sie ubrać jak człowiek, wyjść na miasto w koszuli czy w czymś, a nie straszyć dzień w dzień w tych samych śmierdzących łachach, byle tylko pokazać swiatu jaki to sie nie jest zajebistym, z tym napisem "METALLICA" na plecach. a - i proponuje tym wszystkim hejterom dapstepu wreszcie dorosnąć, bo osobiscie mnie o wiele bardziej wkurwiają pojebane grupki tró metalowców (odizolowanych od reszty społeczeństwa, w imię bycia przyjebanym metalowcem) niż zwykli ludzie słuchający dupstepu. niech sobie słuchają, nie obchodzi mnie to zbytnio. ja słucham metalu i rocku - oni dupstepu i electro. chuj wam do tego? tacy super jesteście, że musicie wpajać swoje nawyki muzyczne innym ludziom? przez podobne przekonania wybuchały wojny - tylko że tam chodziło o religie, rase itp a nie o to, co leci w naszych słuchawkach.