📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Z tym metalem się zgodzę ( jeśli chodzi Ci o materiał z jakiego zrobieni muzycy ) Co do stylu, to po grzywce pałkera widać że to:
Perkusista już dawał kiedyś jakąś solówke w innym filmiku Dobra kapela, mogą zapierdalać 24/7
@Thoruus - Lemmy nie do podrobienia przez jakieś robociki. Konstruktor zdał sobie z tego sprawę i na szczęście - nie sprofanował świętości.
Swoją drogą świetnie zaprogramowane są również ruchy tych robotów, bo odpowiadają ruchom prawdziwych muzyków (nie chodzi mi konkretnie o Motorhead, tylko ogólnie o odruchy sceniczne grających na poszczególnych instrumentach):
- Perkusista "trzepie" się jakby go pchły oblazły
- Gitarzysta trochę pomacha banią, trochę się porusza
- Basista stoi jak kołek lekko kiwając głową (pewnie liczy... 1-2-3-4; 1-2-3-4)
- Perkusista "trzepie" się jakby go pchły oblazły
- Gitarzysta trochę pomacha banią, trochę się porusza
- Basista stoi jak kołek lekko kiwając głową (pewnie liczy... 1-2-3-4; 1-2-3-4)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów