📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Do nich nie kozaczył, bo by jeszcze wpierdol dostał, bo to niekumate towarzystwo jest więc jakby trollował to od razu glan na morde ;D
brudasy...nie wszyscy ale brudasy
Pierwszy koleś widać zna sie na muzyce Deicide! Większość to Ku*wa jakieś pedałki-pozerzy w rurkach
Haha, zawsze was bawiła, a jak się śmieją ze śmierdzieli, to już nie. Kurwa, jaka galeria twarzy. Czy nie można normalnie wyglądać jak się lubi metal?
Już za samą jarmułkę tego zjeba na głównym zdjęciu nie obejrzę tego gówna.
Ten odcinek im kurwa w ogóle kurwa nie wyszedł, mało śmieszny i zjebany. Na dodatek jeszcze spierdolone brudasy w kadrze. Sprzedali się kurwa rbl i wypuszczają zjebane gówno teraz. Niech zdechną w męczarniach pedały.
Za ziomka co przyszedł się tylko najebać - piwko.
Lubie ten portal- top koment pisze ze cos jest złe to 90% myśli podobnie. Jakby top koment był ze "ale ta pyta fahna" to komentarze byłyby zupełnie inne. I tak we wszystkich tematach
Wszystkim żelusiom którzy mają problemy z innymi subkulturami proponuje tradycyjny homo fisting w białych rękawiczkach na technoparty.
Naśmiewa się pajac ze swojej subkultury bo nie wierzę, że normalny człowiek zna tyle zespołów i teksty na pamięć to nie jest weekend - ona tanczy dla mnie
666Jagoda666 napisał/a:
Pierwszy koleś widać zna sie na muzyce Deicide! Większość to Ku*wa jakieś pedałki-pozerzy w rurkach
Ten zajebisty co to zna Deicide nawet nie zdaje sobie sprawy z tego, że Lunatic of Gods Creation, które przywołał dotyczy Charles'a Mansona. (próbował go odniesc do chrzescijan idacych z koszykiem na wielkanoc, że to oni sa lunatics of gods creation niby) A pozatym Deicide to zna nawet moja babcia wiec nie wiem o co chodzi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów