📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:10
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:23
🔥
Strażniczka Teksasu
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Do nich nie kozaczył, bo by jeszcze wpierdol dostał, bo to niekumate towarzystwo jest więc jakby trollował to od razu glan na morde ;D
brudasy...nie wszyscy ale brudasy
Pierwszy koleś widać zna sie na muzyce Deicide! Większość to Ku*wa jakieś pedałki-pozerzy w rurkach
Haha, zawsze was bawiła, a jak się śmieją ze śmierdzieli, to już nie. Kurwa, jaka galeria twarzy. Czy nie można normalnie wyglądać jak się lubi metal?
powiem krótko - jebać brudasów
Już za samą jarmułkę tego zjeba na głównym zdjęciu nie obejrzę tego gówna.
Ten odcinek im kurwa w ogóle kurwa nie wyszedł, mało śmieszny i zjebany. Na dodatek jeszcze spierdolone brudasy w kadrze. Sprzedali się kurwa rbl i wypuszczają zjebane gówno teraz. Niech zdechną w męczarniach pedały.
Za ziomka co przyszedł się tylko najebać - piwko.
Lubie ten portal- top koment pisze ze cos jest złe to 90% myśli podobnie. Jakby top koment był ze "ale ta pyta fahna" to komentarze byłyby zupełnie inne. I tak we wszystkich tematach
Wszystkim żelusiom którzy mają problemy z innymi subkulturami proponuje tradycyjny homo fisting w białych rękawiczkach na technoparty.
Naśmiewa się pajac ze swojej subkultury bo nie wierzę, że normalny człowiek zna tyle zespołów i teksty na pamięć to nie jest weekend - ona tanczy dla mnie
666Jagoda666 napisał/a:
Pierwszy koleś widać zna sie na muzyce Deicide! Większość to Ku*wa jakieś pedałki-pozerzy w rurkach
Ten zajebisty co to zna Deicide nawet nie zdaje sobie sprawy z tego, że Lunatic of Gods Creation, które przywołał dotyczy Charles'a Mansona. (próbował go odniesc do chrzescijan idacych z koszykiem na wielkanoc, że to oni sa lunatics of gods creation niby) A pozatym Deicide to zna nawet moja babcia wiec nie wiem o co chodzi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów