Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No ja się coraz częściej przekonuję, że jazda na suwak w Polsce jest zwyczajnie bez sensu. Stoi się w korku dokładnie tyle samo czasu, bo Polak nie zachowa odpowiedniej odległości, tylko musi zaraz przy zderzaku auta poprzedzającego. W Polsce znaczna część kierowców włącza się na właściwy pas kilka kilometrów wcześniej, potem jeszcze kogoś wpuszcza i przez to wychodzi na to, że przejeżdża 5 samochodów z pasa kończącego się na 1 z normalnego. Poza tym w Europie Zachodniej zachowuje się odległość do auta poprzedzającego i suwak przeprowadza się nawet nie zwalniając, tylko na moment zwężenia redukując odległość między samochodami. W Polsce i tak trzeba jechać na zderzaku, więc trzeba się zatrzymać, żeby wpuścić kogoś z drugiej strony i automatycznie idea jazdy na suwak kompletnie traci sens.
Ja pierdolę ale pierdolisz.
Kurwa jak wejdę na kompa to sie dopierdole dokladniej bo na tel za duzo pisania. Sama sobie zaprzeczasz.
Kurwa jak wejdę na kompa to sie dopierdole dokladniej bo na tel za duzo pisania. Sama sobie zaprzeczasz.
Daj jej spokój. To dziewczyna na dodatek młoda. Ona jest stworzona do miłości a nie kierowania autem...
Burza argumentów chyba przeszła bokiem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów