jaki kraj taki meteor...
pomyslec tylko jaka byla by reakcja w usa czy rus...
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
r................3
2013-03-03, 16:50
pewnie mu fotoradar zdjęcie zrobił, bo stoją wszędzie...
W lato tego było w c🤬j widać. To te Perseidy czy coś takiego. One się spalają w atmosferze, dlatego błyszczą, a nie nap🤬lają jak te w Czelabińsku.
0:08 "Eeee to fajerwerki"
L................k
2013-03-03, 21:33
Wreszcie piłka Ramosa wróciła...
U ruskich jak spada meteor to wszyscy wyp🤬alają sobie szyby, by odszkodowanie dostać.
c................8
2013-03-03, 22:05
J🤬y zobaczył jaka bieda i zgasł żeby mu światla nie zaj🤬i
wowka01 napisał/a:
Perseidy są w sierpniu.
I w lipcu j🤬y koperniku
R................t
2013-03-03, 22:29
Widziałem to samo, to było wczoraj chyba. Wieczorem. Na Dolnym Śląsku ?
j................ć
2013-03-03, 22:58
w USA prawdopodobnie byłaby taka reakcja: "oł maj gasz oł maj gasz oł maj gasz oł maj gasz oł maj gasz oł maj gasz oł maj gasz oł maj gasz oł maj gasz oł maj gasz oł maj gasz oł maj gasz"
adiemus36 napisał/a:
I w lipcu j🤬y koperniku
Po pierwsze nie zaczyna sie zdania od "i". Po drugie nie drąż wincej j🤬y Galileuszu: Perseidy – jeden z najbardziej regularnych rojów meteorów, którego orbita przecina się każdego roku z ziemską w dniach 17 lipca–24 sierpnia. Na c🤬j się rzucasz?