W nocy z piątku na sobotę mieszkańcy okolic Murmańska mogli zobaczyć spektakularny meteoryt, który eksplodował na mniejsze części na nieboskłonie.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
U nich to częściej meteoryty spadają niż u nas deszcz
Odwilz do nich zajrzy chyba w lipcu dopiero
l................e
2014-04-19, 21:03
Dodaj w tagach ::Murmańsk::, łatwiej będzie wyszukać.
e................m
2014-04-19, 21:04
predator wylądował.
Szkoda, że w Rosji mają meteoryty i takie tam, a u nas tylko martwe dzieci i gendery.
@Zakrzaku jesteś pewien, że to meteoryt? Nie widać było żeby spadł na ziemię, bo wiesz, jest taki mały haczyk... meteoryt to jest to co spadnie na ziemię, zaś to co leci i się spali w atmosferze, to meteoroid... a ten ślad świecący, to ponoć się nazywa meteor.
c................d
2014-04-19, 21:50
Dokąd oni k🤬a jadą w nocy ?
s................e
2014-04-19, 22:25
W domu wszyscy zdrowi?
W Polsce jak coś się uda to puszczamy fajerwerki, w Rosji Putin z okazji przyłączenia Krymu nap🤬la meteorytami.
"Mają rozmach, sk🤬ysyny."
Zakrzaku napisał/a:
na nieboskłonie
Ło k🤬a, aleś Ty elokwentny.
P................G
2014-04-20, 0:47
Mi sie wydaje że to Obama wymyślił jakieś nowe działko i nap🤬la sobie w Rosję kamykami. Czemu tylko w Rosji spadają meteoryty ? Przypadek ? Nie sondzem.
R................y
2014-04-20, 3:16
Vegeta przyleciał
Niebiosa ich ukarają za Krym.
Oni chyba specjalnie jakoś przyciągają te meteoryty , by pozyskac z nich minerały O_o

. Reszta swiata jest wieksza a tu znow Rosja