📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Chory pojeb, piwo
Jebany skurwiel, nawet nie wie, ze jak sie je, to sie zamyka ryj... a ta skosna spierdolina jeszcze pokazuje co ma w srodku...
widać że twarde jak cholera w życiu by mi się nie chciało tak męczyć. Lepiej ugotować i zeżreć na bogatości.
Mój pies tak je kurczaka, tylko dostaje martwego, a ten skurwiel zjadłby i tego kurczaka i mojego psa. Nie lubię.
W Tajlandii wpierdalają małpy na żywca. Jest to drogie i trzeba być pojebem. Otóż jest taka mała małpka przywiązywana w małej klatce. Następnie obcinają jej górę czaszki nie ruszając mózgu. To ten mózg jest zjadany łyżeczką przy lampce wina za kilkaset dolarów i wrzasku ginącej małpy.
Czy ta żaba miała klakson?
ale po co on to robi,chyba że zarabia to niech nawet wsadzi sobie ją w dupę
Ten gościu to mistrz, wcześniej już zjadł żabola w sklepie - nawet rozpruł go szybciej niż tego... ale najlepszy jego film imo to jak wcina te piszczące szczurki.
Dobrze przygotowany pies w Chinach albo musi być konkretnie obity albo żywcem wrzucony do gara, mówią ze wtedy mieso robi się słodkie i nie wali
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów