W Rio Preto da Eva, 57 kilometrów od Manaus, matka próbuje wybić synowi z głowy handlowanie narkotykami i zadawanie się z niebezpiecznymi gangusami, dodatkowo synek zajebał mamie motocykl, i nie oddał
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gangster z niego nie będzie
RYHOO napisał/a:
kurwa
Czego w tym zdaniu nie rozumiesz? Gdybym był na jej miejscy zrobiłbym to samo - wiesz jak tam wyglądają wiezienia? Nie widziałeś filmów na hardzie z porachunków gangów z Manaus? To nie jest twoje podwórko.
Ten moment, gdy twoja własna matka nazywa cię sukinsynem.
daniel1040 napisał/a:
Czego w tym zdaniu nie rozumiesz? Gdybym był na jej miejscy zrobiłbym to samo - wiesz jak tam wyglądają wiezienia? Nie widziałeś filmów na hardzie z porachunków gangów z Manaus? To nie jest twoje podwórko.
pewnie, że kurwa nie wiem - ale kogo to obchodzi?
Życie by mu uratowała jakby go nie urodziła bo może by jego duszyczka trafiłą do jakiejś cywilizacji i wtedy miałby szanse jakieś
hubecik napisał/a:
Być może w ten sposób uratowała mu życie
Albo wydała wyrok na siebie. Agresja rodzi agresję.
no i z syna zrobiły karetkę
Maszynka chujowo zbiera, przypuszczam, że mamusia chwilę wcześniej goliła sobie psioche
Trening przed prawdziwym wpierdolem mu robi xd
oj chyba sie pan z nim identyfikujeXD
Jakubbb napisał/a:
on podrośnie.
i się zemści.
to już niedługo. zobaczcie jaki on jest już duży.
oj chyba sie pan z nim identyfikujeXD
Przeciez on dostaje za pedalstwo, a nie gangsterstwo. Kurwa nikt tu czytac nie potrafi?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów