W Rio Preto da Eva, 57 kilometrów od Manaus, matka próbuje wybić synowi z głowy handlowanie narkotykami i zadawanie się z niebezpiecznymi gangusami, dodatkowo synek zajebał mamie motocykl, i nie oddał
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Zajebisty materiał na gangusa - mamusi powinna odcinać łby i sprzedawać prochy a on powinien stać w garach dawać dupy i drzeć pizde po dostaniu wpierdolu od starego
Chuj mi na imię.
Ale pizda...
hubecik napisał/a:
Być może w ten sposób uratowała mu życie
Gowno prawda następne co mu zetną to głowa więc radze zaopatrzyć się w popcorn
Widzę, że same gangusy się wypowiadają wychowani na JP100% prawilne Dęby któremu ojciec jakby zrobił wjazd na łeb jak temu dzieciakowi to idę o zakład, że jeden z drugim by kwiczał głośniej
No i czym się różni taka matka od kolegów z gangu? Zamiast maczety ma lacia, ot i cała różnica.
KeithFlint napisał/a:
No i czym się różni taka matka od kolegów z gangu? Zamiast maczety ma lacia, ot i cała różnica.
Tym że matka chce mu tą głowę ocalić, a koledzy z gangu mu ja wcześniej czy później odpisują tępa maczetą
Rodzice w Polsce powinni tak wybijać ze łbów gówniarzy instagramy i jutuby.
hubecik napisał/a:
Być może w ten sposób uratowała mu życie
hubercik kurwa
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów