📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Bydło z Afryki, zapakować na ponton i na czarny ląd gdzie ich miejsce
Pralpunkt napisał/a:
zatopić w połowie drogiBydło z Afryki, zapakować na ponton i
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Czyżby we francji wprowadzili jakiś nowy zasiłek na niepełnosprawne dzieci, ale te czarnuszki były zbyt zdrowe, żeby go otrzymać?
Dzieciom jak psom.trzeba kształtować charakter żeby nie były pizdami. Ale nie wolno charakteru złamać, ci mają już złamany, będą jakimiś transwybrykami
Za podniesienie ręki na dziecko to te jego ręce moczyłabym w kwasie i patrzyła jak się rozpuszczają. Ty chory skurwysynie.
ewelina2709 napisał/a:
Za podniesienie ręki na dziecko to te jego ręce moczyłabym w kwasie i patrzyła jak się rozpuszczają. Ty chory skurwysynie.
ja tam nie widze dzieci
Ktoś parlevu żabojadę? Przetłumaczy ktoś z żabiego?
Teraz ojca stada wsadzą do więzienia na parę lat, gdzie będzie się opierdalał za pieniądze francuskich podatników a po wyjściu zostanie kryminalistą lub terrorystą i będzie się mścił za doznane we Francji krzywdy. Dzieci natomiast zostaną wychowane przez ulicę i zostaną kryminalistami bądź terrorystami i będą się mścić za doznane we Francji krzywdy
DuchCzempa napisał/a:
No, takie wychowanie to ja rozumiem
Rozumiem że ciebie stary też tak napierdalal i nie możesz doczekać się pierworodnego...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów