18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 25 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Donor 2013-05-19, 14:11 6
Swoją drogą to tragedia, że obalając komune Polska wjebała sie w jeszcze gorsze bagno. Kurwa za Gierka budowało sie zakłady. Zadłużył Polske, ale kurwa mać było widać gdzie poszło to zadłużenie. Teraz kurwa zadłużyli Polske w huj więcej, zakłady posprzedawane i huja widać, że jest lepiej. Czasami zastanawiam się czy to, aby to nie ludzie rządzący są problemem, a nie system. Wyobraźcie sobie Gierka naszych czasów... To by był ktoś... Ktoś kiedyś powiedział mądre słowa: ,,Za komuny nie mieliśmy wolności, ale czuliśmy się wolni, teraz mamy wolność, ale nie czujemy sie wolni''. Kurwa wszystkie systemy polityczne o dupe roztłóc, jeśli na szczeblach władzy nie ma kompetentnych osób, tylko rządzi stado świń.
Zgłoś
anakin 2013-05-19, 15:32 1
@LoL666 idź tam gnój przewróć na tej swojej wiosce cebulaku
Zgłoś
Anielica180 2013-05-19, 15:59
z jakiego filmu macie ten kawałek z pazurą?
Zgłoś
Caban1908 2013-05-19, 16:02
Odpierdolta się od mojego miasta lewaki cebulaki, kurrrwa...
Zgłoś
Insejn 2013-05-19, 17:12
To w lodzi mielismy miec KURWA metro?
Zgłoś
Dildowagins 2013-05-19, 18:34
Stix2511 napisał/a:

"Cezary Pazura i Łódź kurwa" musi być pod każdym filmikiem z Łodzią ^.^

Amen! (:

Anielica180 napisał/a:

Nic Śmiesznego.

jagiellonski24.pl | pulaski.pl | mises.pl
Zgłoś
Lisek244 2013-05-19, 19:22
up
pomyliły ci sie filmy
Film sie nazywa "Ajlawju"
Zgłoś
thoruus 2013-05-19, 19:56
No to teraz w podobnym klimacie, tak wg GW (!) będzie wyglądała Łódź:
lodz.gazeta.pl/lodz/56,35153,13924958,Lodz_sie_zmieni___dworce__drogi_...
Zgłoś
Krozpel 2013-05-19, 20:02
Uuu... na 2005 rok... to już lada chwila. Obiecuje, że przyjadę na otwarcie
Zgłoś
Dildowagins 2013-05-19, 20:54
thoruus napisał/a:

No to teraz w podobnym klimacie, tak wg GW (!) będzie wyglądała Łódź:
lodz.gazeta.pl/lodz/56,35153,13924958,Lodz_sie_zmieni___dworce__drogi_...

I zasada Sadola: GóWna nie czytaj!

Lisek244 napisał/a:

up
pomyliły ci sie filmy
Film sie nazywa "Ajlawju"

Nie pomyliły (:

/watch?v=R35amLE8EYo

Zgłoś
Lisek244 2013-05-19, 21:17
Cytat:

Anielica180 napisał/a:

więc ten fragment pochodzi z filmu tytuł jest podany pod filmikiem /watch?v=IJ2kvZpJ_BU
jak się myle spalcie mnie na stosie
Zgłoś
thoruus 2013-05-19, 22:11
@Libertinus wiem, ale w tak absurdalnym, barejowskim klimacie link z GW pasuje jak nigdy \
Sam link dostałem, nie czytam gazet codziennych, tv nie oglądam od lat - książki uznaję tylko i net jako źródło informacji wybieranej mniej więcej świadomie
Zgłoś
Dildowagins 2013-05-19, 22:16
thoruus napisał/a:

@Libertinus wiem, ale w tak absurdalnym, barejowskim klimacie link z GW pasuje jak nigdy \
Sam link dostałem, nie czytam gazet codziennych, tv nie oglądam od lat - książki uznaję tylko i net jako źródło informacji wybieranej mniej więcej świadomie

Ale nie ma sensu tego GóWna tutaj rozpowszechniać. Młode chłonne umysły naszej kochanej gimbazy są podatne na tego typu brednie o jakich oni piszą i jeszcze gotowi im wierzyć na słowa zaczną ją kupować.

Zgłoś
m................9 2013-05-20, 0:15
ale jak poprawnie powiedział " w dwa-tysiące piątym" a nie kurwa w dwutysięcznym piątym tak jak wszyscy dzisiaj
Zgłoś
majcher666 2013-05-20, 10:41
Metro w łodzi :

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów